Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνοδος ρεκόρ για τα οικονομικά πρώτου τριμήνου της LG

*
H LG Electronics παρουσίασε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Οι συνολικές πωλήσεις ανήλθαν σε $14,1 δισ. και τα λειτουργικά έσοδα σε $1,03 δισ. Αυτά μεταφράζονται σε αύξηση των πωλήσεων κατά 3,2% και των εσόδων κατά 20%. Πρόκειται για το καλύτερο πρώτο τρίμηνο όλων των εποχών για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας και το καλύτερο γενικά από το καλοκαίρι του 2009. Από τη μια η γενική εικόνα είναι άκρως ικανοποιητική, από την άλλη το τμήμα Mobile Communications παραμένεο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας για 11ο συνεχόμενο τρίμηνο. Οι πωλήσεις τηλεφώνων ανήλθαν στα $2 δισ. και η ζημιά στα λειτουργικά έσοδα στα $176.000 με το συνολικό ποσό να φτάνει πλέον τα $126 εκ. Η εταιρεία λέει ότι αυτό οφείλεται στην ανανεωμένη στρατηγική της για τα λανσαρίσματα συσκευών. Μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2018, η LG απέστειλε μόλις 11,4 εκ. τηλεφωνικές συσκευές στα καταστήματα και αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί μετά το λανσάρισμα του LG G7 ThinQ που θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*